Lähetä videosi ajoissa

Sävelaskel-kilpailussa on kaksi sarjaa: peruskoulun vuosiluokat 5–9 sekä konservatoriot/musiikkiopistot. Peruskoulujen osalta kaikkien oppilaiden tulee olla samalla luokalla ja konservatorioiden/musiikkiopistojen sarjassa kirjoilla samassa oppilaitoksessa.

Oppilaita kehotetaan kokoamaan keskuudestaan vapaamuotoinen yhtye (vähintään kolme henkeä), joka soittaa omavalintaisen kappaleen ja taltioi esityksensä videolle. Videolla kuultavan musiikin toivotaan edustavan Pori Jazzin henkeen sopivaa tyylilajia (jazz, soul, funk, r&b, hiphop, pop). Kappale voi olla cover tai oma sävellys. Esityksen optimaalinen kesto on noin 3-5 minuuttia ja maksimipituus 6 minuuttia. Videoiden teknisen tason ei tarvitse olla huippuluokkaa, mutta äänestä ja kuvasta tulee saada selvää.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa: 1) Valmistelkaa timanttinen esitys ja taltioikaa se videolle. 2) Ladatkaa kilpailuvideo vapaavalintaiseen tiedostonjakopalveluun (esim. WeTransfer tai Dropbox). 3) Täyttäkää osallistumislomake ja liittäkää mukaan linkki kilpailuvideoon!

Kilpailuun voi osallistua 15.12. klo 23:59 asti – muistakaa lähettää oma videonne ajoissa! Kilpailuajan päätyttyä Pori Jazzin kilpailuraati käy läpi kaikki videot ja valitsee niiden joukosta parhaat esitykset, joiden lähettäjiin ollaan yhteydessä jatko-ohjeiden osalta.

Täytä osallistumislomake ja lähetä video tästä!

Kilpailun järjestää Pori Jazz yhdessä pääyhteistyökumppaninsa OP:n kanssa. Kisaan lähetettäviä videoita ja osia niistä voidaan käyttää Pori Jazzin ja OP:n markkinointiviestinnässä. Tarkemmat kilpailun säännöt löydät täältä.

Kieli
Marakassit
Kukkanen
Timantti
Kukkanen
Viuhka
Meloni
Teksti
Teksti
Trumpetti