KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Pori Jazz 66 ry

2. Osallistumiskelpoisuus

Sävelaskel-kilpailu on avoin kaikille, jotka täyttävät osallistujille määritellyt ehdot. Kilpailussa on kaksi sarjaa: peruskoulun vuosiluokat 5–9 sekä konservatoriot/musiikkiopistot. Peruskoulujen sarjassa kaikkien kilpailutyöllä esiintyvien oppilaiden tulee olla samalla luokalla ja konservatorioiden/musiikkiopistojen sarjassa kirjoilla samassa oppilaitoksessa. Kilpailuun osallistumalla osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Osallistumisoikeutta ei ole niillä järjestäjän työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat tekemisissä kilpailun järjestelyjen kanssa.

Peruskoulujen sarjassa valitaan videoiden perusteella kolme parasta kokoonpanoa. Videolla esiintyviä oppilaita ja heidän koko luokkaansa odottaa yhteinen konserttielämys: kuljetukset ja pääsyliput Pori Jazzin pääkonserttiin kesällä 2022.

Musiikkiopistojen sarjassa videoiden perusteella valitaan neljä yhtyettä, jotka kutsutaan Helsingissä alkuvuodesta 2022 järjestettävään finaaliin. Finaalin perusteella valitaan yksi yhtye, joka pääsee esiintymään Pori Jazzin pääsymaksuttomassa ohjelmistossa heinäkuussa 2022.

Sävelaskel-kilpailuun osallistuvia videoita voi lähettää 15.12. klo 23:59 asti, minkä jälkeen Pori Jazzin kilpailuraati valitsee parhaat esitykset kaikkien kilpailuun lähetettyjen videoiden joukosta. Voittajien sekä jatkoon etenevien kokoonpanojen yhteyshenkilöihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

3. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 15.9. klo 8:00–15.12.2021 klo 23:59 välisenä aikana.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä linkki kilpailuvideoon tällä verkkosivustolla (www.savelaskel.fi) ohjeistetulla tavalla. Videon lähettämisen yhteydessä osallistujat täyttävät verkkolomakkeella pyydetyt lisätiedot ja vakuuttavat niiden olevan totuudenmukaisia.

Videon formaatille tai äänen- ja kuvanlaadulle ei ole asetettu erikseen kriteerejä. Riittää, että video on tallennettu jossain yleisesti käytetyssä tiedostoformaatissa ja että äänestä sekä kuvasta saa selvää.

Järjestäjällä sekä kilpailun yhteistyökumppanilla OP:lla on oikeus käyttää lähetettyjä videoita ja niiden osia omissa viestintäkanavissaan 16.7.2022 asti.

5. Henkilötietojen käsittely ja viestintä

Kilpailussa ei kerätä yhteystietoja tai markkinointilupia muulta osin kuin kilpailun järjestämiseksi on tarpeellista. Henkilötietoja ei säilytetä eikä luovuteta ulkopuolisille.

6. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kieli
Marakassit
Kukkanen
Timantti
Kukkanen
Viuhka
Meloni
Teksti
Teksti
Trumpetti